Snapchat har i dag kommet med tre store oppdateringer, og blant annet endret de en av de mest grunnleggende funksjonene; Man kan nå sende snapper uten tidsbegrensning!

Vil du ha en mer grunnleggende forklaring på hva Snapchat er kan du lese mer her.

Mange forbinder nok Snapchat med det å sende bilder som forsvinner etter noen sekunder. Nå er denne funksjonen endret, slik at man kan velge å sende «evigvarende» snapper som vises helt til mottakeren selv velger å lukke ned snappen. Bildet forsvinner altså så snart mottaker ikke vil se det lenger. For å få dette til velger du enkelt og greit evighet-symbolet der man kan stille inn hvor mange sekunder snappen skal vises.

1

I tillegg kan man sende videoer som looper, det vil si at videoen begynner om igjen og om igjen helt til mottaker lukker ned videoen. Når man har filmet det man vil sende velger man om videoen skal vises kun 1 gang, eller om den skal loope. Denne funksjonen kan minne litt om Instagrams Boomerang-funksjon for de av dere som er kjent med den. Instagram har flere ganger tidligere kopiert funksjonalitet fra Snapchat (blant annet «Stories» hvor bilder/video kun vises 24 timer) men denne gangen er det altså motsatt.

Den nye oppdateringen gir oss også mulighet til å fjerne elementer i bildet med Magic Eraser-verktøyet. Under «Klipp ut»-funksjonen finner du nå et stjerneikon, trykk på det og marker så med fingeren det du ønsker å fjerne i bildet og vips, så er det byttet ut.

2

Muligheten til å «tegne» med utvalgte emojis er også nytt. Man kan dra fingeren over skjermen akkurat som om man tegner, men i stedet for en strek så kommer det altså emojis i rekke. Her kan man virkelig få slippe løs kreativiteten!

3

Tone Larsen

Nerdometer:
Nivå :3

(Vi har laget vår egen nerdeskala slik at du som leser bloggen lett kan se hvor nerdete stoffet er…)

Relaterte blogginlegg

Kommende kurs

20

september 2018

Kurs i digital markedsføring – Mandal

Bli en digital ener

Bli en digital ener

Varighet: 5

Anbefalt for: Nybegynnere

18

oktober 2018

Kurs i nyhetsbrev/Mailchimp – Mandal

Skap verdi ved hjelp av kundedata

Skap verdi ved hjelp av kundedata

Varighet: 3

Anbefalt for: Markedsavdeling og/eller ansatte med ansvar for markedsføring/salg eller analyse.

Snarveier