To og et halvt år etter at vi startet opp digitalbyrået Webcode etablerer vi oss nå i Kristiansand. Vi har vokst fra 1 til 12 medarbeidere og ser det nå er strategisk riktig for oss å etablere oss i Kristiansand.

Vi har lenge jobbet med flere spennende bedrifter i byen, og har tidligere arrangert flere kurs i digital markedsføring, både i egen regi og i samarbeid med Eva-senteret.

Det er primært tilgang på kompetanse som trekker oss til Kristiansand, samt at vi blir nærmere flere av våre eksisterende kunder. Vi håper også at vi på sikt blir interessante for flere bedrifter i Kristiansand regionen.

Teamet i Kristiansand vil fra starten bestå av 3 personer som vil starte opp 1. august. Du vil finne oss i 3. etasje i Markensgate 8. På kontoret i Kristiansand vil du finne Eirik og Arne som er senior digital markedsførere, samt Maria som er Art Director. Webutvikling, programmering, innholdsprodusenter samt Google spesialister vil vi ha tilgjengelig fra kontoret i Mandal.

I høst vil vi arrangere flere kurs i Kristiansand, og vi sikter på å bli en aktiv del av næringslivet i byen.

Trenger din bedrift hjelp med digital markedsføring eller webutvikling? Har du lyst å høre mer om hva Webcode kan gjøre for din bedrift? Ta kontakt så tar vi en prat!

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Nerdometer:
Nivå :1

(Vi har laget vår egen nerdeskala slik at du som leser bloggen lett kan se hvor nerdete stoffet er…)

Relaterte blogginlegg

Kommende kurs

20

september 2018

Kurs i digital markedsføring – Mandal

Bli en digital ener

Bli en digital ener

Varighet: 5

Anbefalt for: Nybegynnere

18

oktober 2018

Kurs i nyhetsbrev/Mailchimp – Mandal

Skap verdi ved hjelp av kundedata

Skap verdi ved hjelp av kundedata

Varighet: 3

Anbefalt for: Markedsavdeling og/eller ansatte med ansvar for markedsføring/salg eller analyse.

Snarveier