Vil du jobbe i Sørlandets ledende digitalbyrå?

Nå har vi plass til enda en dyktig utvikler på vårt team. Vi søker etter deg som har erfaring med å utvikle nettsider eller applikasjoner.

Vil du ha en jobb der du utvikler deg, og stadig lærer noe nytt. Ønsker du en jobb der du har frihet, men samtidig har klare mål.

Vi i Webcode utfordrer det etablerte og legger lista høyt når det gjelder kvalitet og brukeropplevelser. Vi lager ikke bare flotte og raske nettsider, men fokuserer på nettsider som skaper salg og verdier for våre kunder.

Ønsker du å bli med oss og bidra til å bygge et fantastisk team og være del av et dyktig fagmiljø? Da bør du søke på denne stillingen.

Hva vi forventer av deg som søker denne stillingen.

Du har flere års erfaring med å utvikle nettsider og applikasjoner. Du skriver og forstår godt PHP og har god kunnskap om Javascript. Du jobber normalt i rammerverk som Zurb Foundation eller Bootstrap, eller kanskje har utviklet ditt eget? Du har tidligere også bygget egen applikasjoner fra bunn, og er flink til å dokumentere det du gjør.  Deadlines er noe som skal holdes hver gang, og du legger inn ett ekstra gir om tiden blir knapp.

Vi ser gjerne at du har jobbet med WordPress, WooCommerce og kanskje Laravel, men det er ikke et must om du er dyktig nok til å lære det fort. Du liker å jobbe i team, og setter pris på å dele erfaringer i et fagmiljø.

Søk nå

Vi vil intervjue fortløpende som vi får inn relevante søknader, så ikke vent med å gi beskjed om at dette er interresant. Send en søknad med CV til jobb@webcode.no

Du kan også ta kontakt med Eirik om du har spørsmål på 96627770

gruppe_webcode-54-of-84