Vil du få nye kunder på en effektiv måte?

Lurer du på hvorfor man burde annonsere på Facebook? Over 3,4 millioner nordmenn har bruker på Facebook, og benytter seg av tjenesten jevnlig. Noe som tilsvarer omtrent to tredjedeler av den voksne befolkningen i Norge. Facebook er altså en plattform hvor man kan nå store deler av befolkningen, uavhengig av hvem man ønsker å målrette markedsføringen mot. Les blogginnlegget 10 gode grunner til å begynne med betalt annonsering på Facebook.

Dersom du lenge har tenkt at du burde gjøre noen grep i forhold til markedsføring i sosiale medier, har du nå muligheten til å få litt starthjelp av oss! Ønsker du å finne nye kunder på en langt mer effektiv måte enn tidligere, så anbefaler vi deg å melde deg på vårt introduksjonskurs i annonsering på Facebook.

«Takk for to kurs det var skikkelig hyggelig å være med på. Dere er flinke til å lære bort, så jeg er allerede i gang med å anbefale dere til andre. Hjertelig takk for hjelpen til å se muligheter!»

Tanja Madsen

Lær hvordan man kan lage, publisere og administrere annonser på Facebook, samt hvilke annonsetyper man kan lage og hvordan man definerer målgrupper. Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å delta på dette kurset, annet enn at du «er litt kjent» på Facebook.

Vi justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. På kurset gjennomgår vi de viktigste elementene ved sponsing av poster, budsjett, rekkevidde og publikum ved annonsering i Facebook. Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset. Deltakere får tilsendt kursbevis etter gjennomført kurs.

Om kurset

Sted: Markens gate 8, 4611 Kristiansand, Norge
Dato: 25. oktober 2017 - 25. oktober 2017
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Nybegynnere

Pris

2900 ,-

Tone Larsen

Prosjektleder/sosiale medier

tone@webcode.no

(+47)97 40 88 98

Om Kursholder

Tone Larsen

Tone er ansvarlig for sosiale medier hos oss i Webcode og har drevet med salg og markedsføring i forskjellige former i over 10 år. Hun jobber daglig tett med våre kunder gjennom de ulike kanalene.

Påmelding

Pris

Pris 2900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier