Vil du få nye kunder på en effektiv måte?

Lurer du på hvorfor man burde annonsere på Facebook? Nesten 3,3 millioner nordmenn har Facebook, og drøyt 2,7 millioner nordmenn benytter seg av tjenesten daglig. Noe som tilsvarer omtrent to tredjedeler av den voksne befolkningen i Norge.

Facebook er altså en plattform hvor man kan nå store deler av befolkningen, uavhengig av hvem man ønsker å målrette markedsføringen mot. Mulighetene til å segmentere og målrette et budskap basert på interesser, demografi, geografi, osv. er nærmest uendelige. Les blogginnlegget 10 gode grunner til å begynne med betalt annonsering på Facebook.

Dersom du er kjent med hvordan man lager, publiserer og administrerer annonser i annonseadministrasjonen på Facebook, men ønsker å utforske mulighetene videre, så er dette kurset noe for deg. Du vil blant annet lære om bygging av publikum, hvordan du oppretter speilpublikum som ligner dine nåværende kunder, avanserte annonsetyper, retargeting, hvordan du oppretter facebookpixel, samt rapportering.

Vi justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. Anbefalt forkunnskaper: Det er en fordel om kursdeltaker har annonsert litt på Facebook tidligere og kjenner til annonseadministrasjonen, men det er ingen krav.

Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset. Deltakere får tilsendt kursbevis etter gjennomført kurs.

Om kurset

Sted: Webcode, Gismerøyveien, Mandal, Norge
Dato: 15. mars 2018
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Viderekomne

Pris

2900 ,-

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Om Kursholder

Eirik Leirgulen

Gründer av flere selskaper, inkludert dette. Bred erfaring fra store og små selskaper. Nysgjerrig og engasjert type som liker best å jobbe med kreative oppgaver.

Påmelding

Pris

Pris 2900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier