Vil du ta annonseringen på Facebook et hakk videre?

Facebook er en plattform hvor man kan nå store deler av befolkningen, og mulighetene til å segmentere og målrette et budskap basert på interesser, demografi, geografi, osv. er nærmest uendelige. Facebook vet jo «alt» om deg! Les blogginnlegget 10 gode grunner til å begynne med betalt annonsering på Facebook.

Dersom du er kjent med hvordan man lager, publiserer og administrerer annonser i annonseadministrasjonen på Facebook, men ønsker å utforske mulighetene videre, så er dette kurset noe for deg. Du vil blant annet lære om bygging av publikum, hvordan du oppretter speilpublikum som ligner dine nåværende kunder, avanserte annonsetyper, retargeting, hvordan du oppretter facebookpixel, samt rapportering.

Vi har maks 20 deltagere per kurs, og justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset. Deltakere får tilsendt kursbevis etter gjennomført kurs.

Kursholder er Tone Larsen og Arne Holsen. Tone er ansvarlig for sosiale medier hos oss i Webcode og har drevet med salg og markedsføring i forskjellige former i over 10 år. Hun jobber daglig tett med våre kunder gjennom de ulike kanalene. Arne har bred erfaring med markedsføring og innholdsproduksjon fra norsk og internasjonal TV-og IT-bransje. Han elsker å jobbe med kreative kampanjer basert på analyse, og har selv som markedssjef opplevd en tredobling av antall leads gjennom digital markedsføring.

Om kurset

Sted: Markens gate 8, 4611 Kristiansand, Norge
Dato: 28. september 2017 - 28. september 2017
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Viderekomne

Pris

2900 ,-

Tone Larsen

Prosjektleder/sosiale medier

tone@webcode.no

(+47)97 40 88 98

Arne Holsen

Senior digital rådgiver

arne@webcode.no

(+47)47267894

Om Kursholdere

Tone Larsen

Tone er ansvarlig for sosiale medier hos oss i Webcode og har drevet med salg og markedsføring i forskjellige former i over 10 år. Hun jobber daglig tett med våre kunder gjennom de ulike kanalene.

Påmelding

Pris

Pris 2900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier