Vil du få nye kunder på en effektiv måte?

Lurer du på hvorfor man burde annonsere på Facebook? Nesten 3,3 millioner nordmenn har Facebook, og drøyt 2,7 millioner nordmenn benytter seg av tjenesten daglig. Noe som tilsvarer omtrent to tredjedeler av den voksne befolkningen i Norge. Facebook er altså en plattform hvor man kan nå store deler av befolkningen, uavhengig av hvem man ønsker å målrette markedsføringen mot.

Dersom du lenge har tenkt at du burde gjøre noen grep i henhold til markedsføring i sosiale medier, har du nå muligheten til å få litt starthjelp av oss! Ønsker du å finne nye kunder på en langt mer effektiv måte enn tidligere, så anbefaler vi deg å melde deg på vårt kurs i «Enkel annonsering på Facebook».

Lær hvordan man kan lage, publisere og administrere annonser på Facebook, samt hvilke annonsetyper man kan lage og hvordan man definerer målgrupper. 

Vi har maks 20 deltagere per kurs, og justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. På kurset gjennomgår vi de viktigste elementene ved sponsing av poster, budsjett, rekkevidde og publikum ved annonsering i Facebook. Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset.

Kursholder er Tone Larsen. Tone er ansvarlig for sosiale medier hos oss i Webcode og har bakgrunn som eiendomsmegler. Hun jobber daglig tett med våre kunder gjennom de ulike kanalene.

 

Om kurset

Sted: Webcode, Gismerøyveien, Mandal, Norge
Dato: 8. juni 2017 - 8. juni 2017
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Nybegynnere

Pris

2900 ,-

Tone Larsen

Prosjektleder/sosiale medier

tone@webcode.no

(+47)97 40 88 98

Påmelding

Pris

Pris 2900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Avhenger av antall deltagere

Snarveier