Er din bedrift synlig på nett?

Hvor ofte googler du noe du lurer på? Som f.eks. åpningstider til en butikk du skulle rukket innom etter jobb eller hvilken bedrift i nærmiljøet som kan levere akkurat det produktet du er på jakt etter? Det skjer nok ganske ofte! Tenk om det hadde finnes et verktøy som gjorde at du kunne vise dine annonser hver gang noen leter etter produktene dine? Med Google Adwords kan du det. Sannsynligvis finnes det noen som søker på nettet etter dine produkter og tjenester akkurat nå. Finner de deg?

Adwords er Googles annonseplattform med muligheter for å annonsere via søk, Youtube, e-post og med bannere på millioner av nettsteder. Adwords er kanskje den mest lønnsomme annonsekanalen som finnes, med annonseformater som dekker de fleste formål, og svært presis målretting. Dersom du ønsker hjelp til å komme i gang med annonsering på Google, meld deg på vårt introduksjonskurs i Google Adwords.

På kurset gjennomgår vi det grunnleggende om Google AdWords, og gir deg en solid innføring i hva det handler om og hvor annonsene dine vises. Vi har maks 20 deltagere per kurs, og justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset. Deltakere får tilsendt kursbevis etter gjennomført kurs.

Om kurset

Sted: Webcode, Gismerøyveien, Mandal, Norge
Dato: 12. juni 2018
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Nybegynnere

Pris

Frem til 22. mai 2018 kan du få early bird pris på dette kurset.
2900 1900 ,-

Jørgen Hestås

Senior digital rådgiver

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Om Kursholder

Jørgen Hestås

Jørgen er tidligere digitalsjef og medlem av Schibsteds nettråd. Positiv og nysgjerrig. Stor fan av det som faktisk betyr noe, resultater. Allsidig erfaring fra markedsføring, salg, prosjektledelse, e-handel og strategiarbeid. Sertifisert i det meste fra Google.

Påmelding

Pris

Frem til 22. mai 2018 kan du få early bird pris på dette kurset. Pris 1900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier