Vil du ha flere kunder?

Hvor ofte googler du noe du lurer på? Som f.eks. åpningstider til en butikk du skulle rukket innom etter jobb eller hvilken bedrift i nærmiljøet som kan levere akkurat det produktet du er på jakt etter? Det skjer nok ganske ofte! Mobiltelefonen er alltid like i nærheten, og som regel gir Google oss et kjapt og enkelt svar. Men ikke alltid… Er din bedrift synlig på nett?

Dersom du lenge har tenkt at du bør gjøre noen grep for å friske opp din digitale satsing, har du nå muligheten til å få litt starthjelp av oss. Ønsker du i tillegg å få mer igjen for markedsføringsbudsjettet ditt, så bør du absolutt melde deg på vårt kurs i Digital Markedsføring.

På kurset gjennomgår vi de viktigste digitale markedsføringskanalene, og du lærer om hvordan man kommuniserer i sosiale medier. Vi justerer vanskelighetsgraden etter kunnskapsnivået til deltakerne. Det blir også mulighet til å få konkrete råd og tips til akkurat din bedrift på slutten av kurset. Deltakere får tilsendt kursbevis etter gjennomført kurs.

 

Om kurset

Dato: 10. oktober 2018
Tidspunkt: 18:00 - 21:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Nybegynnere

Pris

Frem til 26. september 2018 kan du få early bird pris på dette kurset.
2900 1900 ,-

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Jørgen Hestås

Seniorrådgiver digital

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Om Kursholdere

Eirik Leirgulen

Gründer av flere selskaper, inkludert dette. Bred erfaring fra store og små selskaper. Nysgjerrig og engasjert type som liker best å jobbe med kreative oppgaver.

Jørgen Hestås

Jørgen er tidligere digitalsjef og medlem av Schibsteds nettråd. Positiv og nysgjerrig. Stor fan av det som faktisk betyr noe, resultater. Allsidig erfaring fra markedsføring, salg, prosjektledelse, e-handel og strategiarbeid. Sertifisert i det meste fra Google.

Påmelding

Pris

Frem til 26. september 2018 kan du få early bird pris på dette kurset. Pris 1900 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier