Kurset gir deg en teknisk innføring i mobilkameraets verden, aktuelle apper for redigering og innhold for sosiale medier.

Dette er kurset for deg som ønsker å lære hvordan du best mulig kan bruke mobilkameraet for å ta bildene og videoene du trenger i markedsføringen din. Hva må til for å ta gode bilder og videoer uten dyre kameraer, profesjonelt lys og mikrofoner?

Vi starter med det helt grunnleggende innen foto og video. Ser på hvordan lys, komposisjon og innhold styrer hva du formidler med bildene og videoene dine. Du vil videre lære hvilket innhold man bør publisere i hvilken kanal. Bør man for eksempel produsere en og samme video for både Facebook, Snapchat og Instagram? Kurset avsluttes med en praktisk oppgave, der du får testet teorien i praksis, veiledet av kursholderne.

Tema:
  • Grunnleggende teori innen foto og video
  • Aktuelt ekstrautstyr
  • Redigering på gratis apper
  • Hvordan tilpasse bilder og videoer til sosiale medier

Om kurset

Sted: Gismerøyveien 89, Mandal, Norge
Dato: 29. januar 2018
Tidspunkt: 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Anbefalt for: Nybegynner

Pris

1490 ,-

Kristin Vold Kelly

Filmprodusent

kristin@webcode.no

Om Kursholder

Kristin Vold Kelly

Medielærer som liker å formidle og å skape historier. Elsker å jobbe kreativt med video og foto. Har snart ti års erfaring med undervisning i mediefag på videregående skole, og kombinerer fotball- og medieinteresse på Sør Arena på søndager.

Påmelding

Pris

Pris 1490 ,- pr. deltager.

Skriv inn kontaktinformasjonen din til venstre og velg antall deltakere. Så melder vi deg på kurset vårt.

Totalpris

Snarveier