Nettside for Umoe Mandal

Vi har designet og utviklet um.no, i tett samarbeid med kunden. Det har vært fokus på hvilken funksjon nettsiden skal ha for brukerne, men også hvordan man får frem den historien man ønsker å fortelle om selskapet.

Ved å dele inn tjenester, merkevarer og produkter etter markedsområder er det enkelt for brukeren å finne frem til det som er interessant for han eller henne, men det viser også bredden i det Umoe Mandal tilbyr og står for.

Um.no har tett sammenheng med wavecraft.no – et showroom for Umoe Mandal sine fartøy – som vi tidligere har utviklet.

Webdesign og webutvikling

Vi har levert nettsiden sammen med en styleguide som gjør det enkelt for markedsavdelingen og andre som jobber med grafisk materiell, å benytte de samme stilene, typografien, fargene osv. i øvrige kommunikasjonsflater.

Navigasjonen er delt inn i en primær meny, markedsområder, og en sekundær meny om selskapet. Menyen er svært brukervennlig både på mobiltelefoner og på større enheter.

Nettsiden er bygget med WordPress, og der er det lagt opp et brukervennlig kontrollpanel med ulike innholdstyper og publisering/redigering med en modulær sidebygger slik at det er rom for variasjon av uttrykk på sidene.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Om prosjektet

Interessert i hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Relaterte referanser

Kommende kurs

20

september 2018

Kurs i digital markedsføring – Mandal

Bli en digital ener

Bli en digital ener

Varighet: 5

Anbefalt for: Nybegynnere

Snarveier