Få svarene du trenger

Tenk å drive butikk hvor alle kundens bevegelser blir registrert og tilgjengelig for analyse. Du kan se hvor alle kunder har beveget seg, når de kommer, hvor ofte, hva de ser på og hva de plukker med seg. Digitalt er dette mulig.

Vit, ikke tro

Uansett om du driver nettbutikk, selger tjenester eller forteller historier er det viktig å vite at nettsiden din fungerer i praksis. Det er få forhold på nettet som er konstante, og det handler i stor grad om å prøve, feile og bygge på det som fungerer. Det er derfor like viktig å vite hvorfor man gjør det bra, som hvorfor man gjør det dårlig. Riktig dataanalyse gjør deg i stand til å foreta beslutninger basert på faktiske forhold og vil i mange tilfeller motbevise mange magefølelser.

For eksempel er det helt kritisk å vite hva kundene foretar seg når man driver med digital annonsering. I det fleste tilfeller betyr det at man betaler for å trekke trafikk inn til nettstedet. Mye trafikk er ikke alltid svaret. Uten å se på hva de besøkende faktisk foretar seg på nettstedet ditt, har man et svært dårlig grunnlag for å evaluere verdien av markedstiltaket.

En nettside er som regel en investering i både tid og penger. Å kvalitetssikre investeringen din er derfor både viktig og relevant.

I Webcode har vi sertifiserte medarbeidere i Google Analytics. Analytics er verdens mest brukte analyseprogram og noe vi bruker hver eneste dag. I tillegg bruker vi flere andre verktøy for å kontinuerlig kvalitetssikre både arbeidet vi gjør, men også løsningene som våre kunder bruker.

Finn frem i kaoset

Digitalt er alt målbart, tilgangen på innsikt er enorm og kan virke til tider virke uoverkommelig. Det skjer stadig noe nytt, og internett er i konstant endring. Vi kan hjelpe deg med å finne de riktige verdiene å fokusere på for nettopp deg. God dataanalyse kan være forskjell på suksess og fiasko og åpne opp helt nye markeder.

Hva kan Webcode bidra med

  • Sette opp nødvendige analysesystemer riktig
  • Definere de riktige målene og verdiene for deg
  • Oversiktlige og forståelige rapporter
  • Kurs og opplæring
  • Foreslå og gjennomføre konkrete forbedringstiltak

Jørgen Hestås

Seniorrådgiver digital

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Relaterte referanser

Snarveier