Mer enn bare søk...

Adwords er Googles rikholdige annonseplattform med muligheter for å annonsere via søk, Youtube, e-post og med bannere på millioner av nettsteder.

Tenk om det hadde finnes et verktøy som gjorde at du kunne vise dine annonser hver gang noen leter etter produktene dine? Med Google Adwords kan du det. Sannsynligvis finnes det noen som søker på nettet etter dine produkter og tjenester akkurat nå. Finner de deg?

En ikke ubetydelig andel av trafikken på nettet går via en av Googles kanaler, eksempelvis Google Søk, Youtube eller Gmail. Med Adwords kan du annonsere i alle disse kanalene og på millioner av andre nettsider i tillegg. Adwords er kanskje den mest lønnsomme annonsekanalen som finnes, med annonseformater som dekker de fleste formål, og svært presis målretting.

Hva koster det å annonsere på Adwords

I Adwords bestemmer du hva du ønsker å bruke. I motsetting til mye analog reklame, er det vanligst i Google Adwords å betale pr. klikk. (PPC eller Pay Per Click) Dette betyr at det normalt ikke koster noe som helst å vise annonsen, man betaler kun når noen faktisk klikker på den. Det er ingen fastpris på Adwords, prisene justeres hele tiden i takt med konkurransen. Det er vår jobb å sørge for at du får så mye utbytte som mulig, til en lavest mulig pris.

Webcode er sertifisert Google Partner

Vi kan hjelpe deg å utvikle bedriften din på nettet.

checkboxTrenger du hjelp til å administrere annonseringen din på nettet? Vi er opplært og sertifisert av Google for å hjelpe bedrifter som din.

Vi har kvalifisert oss for Google Partner-merket.

checkboxGoogle Partner-merket er et bevis på at vi har omfattende kunnskap om annonseringsproduktene fra Google AdWords, og at vi derfor kan levere gode resultater og skape stabile, langsiktige relasjoner til kundene våre.

Vi kan gi deg den hjelpen du trenger.

Vi har kvalifisert oss for Google Partner-merket fordi vi har kunnskap om spesifikke checkboxannonseringsprodukter fra Google AdWords. Dessuten får vi tilgang til eksklusiv opplæring, slik at vi kan hjelpe deg endra bedre.

 

Webcode kan bidra på følgende flater

  • Søkeannonser
  • Bannerannonser
  • Shoppingannonser
  • Mobilannonser
  • Videoannonser
  • Gmail annonser

 

Optimalisering av kampanjer

Vår jobber er ikke bare å sette opp kampanjer, vi følger med over tid og optimaliserer kampanjen slik at den gir deg verdi. Med annonsering på Google Adwords skal du tjene penger.

 

Jørgen Hestås

Seniorrådgiver digital

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Snarveier