Nettbutikk som konverterer

Butikken som aldri stenger og som selger når du sover!

WooCommerce

Vi benytter WooCommerce som vår teknologi på nettbutikker. Denne platformen er bygget på den populære pupliseringsløsningen WordPress. WooCommerce nettbutikker er så populært at hele 39% av verdens nettbutikker er laget på denne løsningen.

Med WooCommerce kan man selge hva som helst.

Fokus på konvertering

Det aller viktigste jobben en god nettbutikk skal gjøre, er å konvertere besøkende til kunder. Konverteringsgraden kan påvirkes ved å fokusere på brukervennlighet, hastighet, betalingsalternativer og fraktløsninger. Pris og presentasjon betyr også mye på hvor stor andel av de besøkende som faktisk gjennomfører en handel.

Klarer man å øke konvertertingsgraden fra for eksempel 0,75% til 1,5% så dobbler man omsetningen.

Betalingsløsninger

I våre nettbutikker har vi ofte innebygd kreditkortløsning slik at man ikke blir sendt videre til ekstern side for å fullføre kjøpet. Vi bruker som oftes disse betalingsalternativene:

  • Stripe
  • Nets
  • Klarna
  • PayPal

Fraktalternativer

Våre nettbutikker kan konfigureres med mange ulike fraktalternativer. Vi har også integrasjon med Bring og PostNord.

Mersalg

Mange forlater handlekurven uten å fullføre kjøpet. Ved å kunne nå disse i etterkant på epost, bannerannonser og på Facebook så ser vi en markant økning i salg.

Vi ser også at segmentering av kundene slik at man kan gi disse relevant informasjon gir gode resultater. Det er ofte kostbart å skaffe nye kunder, men mye rimeligere å selge mer til eksisterende kunder.

 

 

Alexander Uleberg

Webutvikler

alex@webcode.no

(+47)90 75 23 83

James Inglis

Senior webutvikler

james@webcode.no

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Relaterte referanser

Snarveier