Nettsider fra Webcode gir resultater.

Din viktigste digitale eiendel?

Navet i all salg og markedsføring

Nettsiden til en bedrift skal være selve plattformen der man selger og markedsfører sin bedrift. Nettsiden er ofte det første stedet en potensiell kunde finner din bedrift. Er nettsiden din et sted du er stolt av å vise frem, og er den lett å finne?

Brukervennliget

En god nettside er enkel og oversiktlig. Det er lett å finne frem til det som man ønsker svar på, og det er lett å finne den viktigste informasjonen. Er adressen, telefonnummer, kontaktinformasjon og åpningstider lett tilgjengelig?

Når vi lager nettsider tar vi alltid utgangspunkt i brukervennlighet og opplevelsen til brukeren av siden. Innhold og innholdstruktur er viktige brikker å få på plass tidlige i prosessen med ny nettside.

Mobil er viktigst!

De fleste nettsider lages for å fungerer bra på desktop, og mye av designfokuset hos de som kjøper nettsider går på opplevelsen på vanlig desktop eller laptop. Brukerene derimot befinner seg stadig oftere på mobil. Flere av nettsidene vi drifter ser tall helt opp i mellom 70 og 80 prosent av trafikken er på mobil eller nettbrett.

Derfor er det svært viktig at både design og hastighet er optimalisert for mobil.

Konvertering

Det at besøkende på nettsiden enkelt kan komme i kontakt og legge igjen informasjon er viktig om man ønsker å oppnå suksess på nett. Hver eneste side på nettstedet bør ha et klart mål for ønsket handling fra de besøkende. Disse målene kan være:

  • Legge igjen kontaktinformasjon
  • Laste ned et prospekt eller datark (gjerne i kombinasjon med å legge igjen kontaktinformasjon)
  • Les flere artikler
  • Laste ned en applikasjon
  • Bestille en tjeneste
  • Gjennomføre et kjøp

Enkel adminstrasjon

Det å adminsitrere en nettside levert av Webcode skal være enkelt og gøy. Vi legger mye arbeid ned i at nettsiden er enkel å oppdatere med innhold. Kan man Word så kan man nettsider fra Webcode.

Priser

En nettside fra Webcode koster normalt fra ca. 40.000 og opp mot 250.000 avhengig av funksjonalitet og integrasjoner med andre system. Noen kunder ønsker også at vi hjelper med innhold (både tekst, bilder og video)

Teknologi

Vi bygger alle nettsider på publiseringsløsningen WordPress. Les mer om WordPress og våre driftsavtaler her.

 

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Alexander Uleberg

Webutvikler

alex@webcode.no

(+47)90 75 23 83

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Snarveier