La oss veilede deg

Det kan være vanskelig å manøvrere i den digitale jungelen av markedsføringsmuligheter på nett. Er du usikker på din bedrifts digitale strategi? Vi i Webcode guider deg trygt frem!

Våre digitale rådgivere har lang erfaring innen markedsføring på nett og vi kan være en god støttespiller enten din bedrift er helt i startgropen av den digitale satsingen eller dere er mer viderekomne. Vi hjelper dere med å utarbeide en digital strategi eller å videreutvikle deres eksisterende retningslinjer.

Alle bedrifter bør ha et bevisst forhold til følgende:

Mål: Hva er målet til bedriften din? F.eks. oppnå bevissthet eller kjennskap til firma eller produkt? Salg av produkt eller tjenester?

Publikum/målretting: Hvem er publikum? Hvem skal markedsføringen rettes mot? Alder, kjønn, interesser, sted, osv.

Budsjett: Hvor stort er budsjettet? Hvor mye kan dere være villige til å betale for å få en ny kunde?

Konkurrenter: Hvem er konkurrentene? Hvilke firmaer ønsker bedriften din å konkurrere med når det kommer til digital markedsføring?

Workshop

Vi arrangerer gjerne en workshop sammen med deg for å hjelpe deg i gang. I løpet av et par-tre timer vil du få verdifull lærdom og kreative innspill på hvordan du kan løfte markedsføringen til akkurat din bedrift til nye høyder.

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Jørgen Hestås

Seniorrådgiver digital

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Snarveier