Finner du din bedrift på nett?

Synlighet på nett er kanskje det viktigste arbeidet man gjør innen digital markedsføring.

Finner man din bedrift når man Googler?

Ikke bare bedriftsnavnet, men også dine produkter og tjenester. Dette er oppgaven vi tar fatt på når vi jobber med Søkemotoroptimalisering eller SEO.

Teknisk søkemotoroptimalisering (SEO)

Dette går på at nettsiden er teknisk optimalisert for å rangere høyere i søkemotorer. Her går det på alt fra kvalitet på kode, hastighet, design og bruken av schema.org tagger er viktig her.

Innholdsbasert søkemotoroptimalisering (SEO)

Når det tekniske er på plass, så er det viktigste kriteriet for å lykkes med søkemotoroptimalisering å ha godt innhold. Det aller viktigste man kan gjøre er å lage innhold som er av topp kvalitet som gjør at folk vil lese deg, og også dele innholdet. Innhold av god kvalitet vil skape mange inngående linker til nettstedet, og dette er en av de viktigste faktorene for å rangere høyt i søk.

Sørg for at nettsiden hele tiden oppdateres med godt og relevant innhold, så vil man etterhvert bli mer og mer synlig. Mer aktivitet på nettsiden vil også gi bedre resultater på sikt. Derfor er aktiviteter som kampanjer og annonsering viktig.

Få en gratis SEO rapport om din nettside


Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Snarveier