Erfaring og spisskompetanse på webutvikling

I Webcode har vi mye erfaring med integrasjoner og avansert webutvikling. Webutvikling er mye mer en bare nettsider og nettbutikker. Den beste investeringen man kan gjøre er ofte å effektivisere prosesser, integrere støttesystemer og automatisere salg.

Vi har levert nettbutikker som er integrert med ERP systemer som Visma, Mamut, og Uni Micro. Fraktintegrasjoner mot både Bring og PostNord sparer mye tid og kostnader, og vi har også utviklet løsninger for å hente og presentere data fra Finn.no

I tillegg til integrasjoner så kan vi også utvikle programvare og applikasjoner med skreddersøm. Vi har blant annet laget prosjektstyringsverktøy og driftsløsninger for eiendomsmeglere.

Universell utforming

Vi har også egne front-end utviklere som er dyktige på html, css, javascript. Disse har også god kompetanse på Universell Utforming, slik at alle nettsider støtter kravene fra Difi.no. Dette er krav som gjelder alle norske nettsider. God front-end kode er også viktig for bra søkemotor-optimalisering.

 

 

Alexander Uleberg

Webutvikler

alex@webcode.no

(+47)90 75 23 83

James Inglis

Senior webutvikler

james@webcode.no

Vurderer du å lage en ny nettside? Eller ønsker du rådgivning innen digital markedsføring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Relaterte referanser

Snarveier