Eirik Leirgulen

Digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Gründer av flere selskaper, inkludert dette. Bred erfaring fra store og små selskaper. Nysgjerrig og engasjert type som liker best å jobbe med kreative oppgaver.

Det handler ikke om vite hva du skal gjøre, men å gjøre det du kan.

Jørgen Hestås

Digital rådgiver

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Stor fan av det som faktisk betyr noe, resultater. Tidligere digitalsjef og medlem av Schibsteds nettråd. Allsidig erfaring fra markedsføring, salg, prosjektledelse, e-handel og strategiarbeid. Sertifisert i Google Adwords og Google Shopping, videoannonsering, søkeannonsering, bannerannonsering, mobilannonsering og Google Analytics.

Noen ganger er det faktisk resultatet som teller

Andreas Justnæs

Digital rådgiver

andreas@webcode.no

(+47)907 86 869

Har jobbet “hele” livet og har lang erfaring innen butikkdrift. Kom til Webcode etter syv år hos Gitarhuset.no som tidligere var eid av Netthandelen.no og vet mye om hva som kreves av digital markedsføring for å lykkes.

Til syvende og sist er det kommunikasjon mellom mennesker det faktisk handler om.

Sunniva Bakke-Sakariassen

Digital rådgiver junior

sunniva@webcode.no

(+47)95449776

Har bachelor i markedsføringsledelse fra BI, skrev bacheloroppgave om hvordan bedrifter kan bruke sosiale medier til å forsterke relasjonen til kunder. Effektiv og får ting gjort.

Det handler ikke om å delta, men å vinne

Alexander Uleberg

Webutvikler

alex@webcode.no

(+47)90 75 23 83

Bred datakompetanse og har tidligere jobbet som selvstendig utvikler. Bak det rolige lynnet foregår det mange kalkulasjoner. Håndterer alle utfordringer på strak arm. Sertifiseringer i Google: Google Analytics, søkeannonsering og Google Adwords.

Jeg fikser det. Det er bare et par tastetrykk.

James Inglis

Senior webutvikler

james@webcode.no

Lever og ånder for alt som handler om digitale medier, spesielt nettsider og applikasjoner. Elsker å løse problem, helst ved bruk av kode.

Developer: machine that converts caffeine to code

Thomas Grønvold

Historieforteller

thomas@webcode.no

(+47)900 66 370

Med bakgrunn fra blant annet NRK og Lister er Thomas en som klarer å formidle engasjerende og gode historier både med film, tekst og foto. Thomas har ikke bare en god penn, han har også gode øyner og ører.

Har du en historie om din bedrift? La meg presentere den!

Tone Larsen

Prosjektleder/sosiale medier

tone@webcode.no

(+47)97 40 88 98

Med fotografisk hukommelse og organisering som favoritthobby er Tone prosjektlederen med stor P. Med bakgrunn som eiendomsmegler og med god digital forståelse håndterer hun kunder og prosjekter på en god måte, i tillegg til å være ansvarlig for sosiale medier. Sertifisert i Google Adwords og Google Shopping.

Er du på snapchat? Da har du kanskje brukt et av geofiltrene jeg har laget for Mandal.

Tarald Syvertsen

Webutvikler (studiepermisjon)

tarald@webcode.no

(+47)47870779

Født og oppvokst på Norges sørligste bebodde øy, brukte Tarald mange kvelder på dataen etter at Internett kom til øya. Nå er han ferdigutdannet i Informatikk fra Høyskolen i Telemark og arbeider som Webutvikler på kontorets fiberlinje. Faglig dyktig og oppdatert.

Dette blir 10 av 10!

Laura la Cour Andresen

Digital designer

laura@webcode.no

(+47)93025658

Lidenskapelig opptatt av velfungerende design og innovative digitale løsninger. De siste årene har hun med suksess drevet som selvstendig designer og front-end utvikler for flere designbyråer og egne kunder. Kodeferdigheter gjør henne til en effektiv og presis digital designer med god forståelse for prosessen fra idé til ferdig produkt.

Comic Sans er bare en akseptabel font dersom du er 8 år gammel og skriver om enhjørninger