Caroline Sørensen

Digital markedsfører

caroline@webcode.no

(+47)95967680

Sunnmøringen som omsider lot seg lokke sørover til palmekysten Mandal. Caroline er markedskommunikatør og er den eneste vi kjenner som har erfaring med salg på verdens største markedsplass, Amazon. Hun elsker å prate, spesielt i telefonen, så dersom du vil ha hjelp med for eksempel Instagram, Facebook eller nettbutikk vet du hva du skal gjøre.

Rolf Helgestad

Webutvikler

rolf@webcode.no

(+47)46741378

En elektriker som ville bytte beite. Har jobbet i mange år hos grossist, men vil nå prøve seg på lidenskapen; webutvikling. Lekte på gutterommet med Microprofessor og har de siste årene tatt fag innen webutvikling og programmering på USN.

Det har jeg ikke gjort før, så det får jeg helt sikkert til.
Johan Bakketeig - SEO ansvarlig Webcode

Johan Bakketeig

Fagansvarlig SEO

johan@webcode.no

(+47)92614909

Noe så sjeldent som en upatriotisk bergenser som fikk nok av regnet og flyttet til solfylte Mandal i vår. Utdannelse innen markedsføring og veldig interessert i alt som handler om digital markedsføring, analyse og forbrukeratferd. Har flere sertifiseringer innen SEO og jobber alltid med et stort fokus på kunden

Det beste stedet å skjule et lik, er på side 2 på Google sitt søkeresultat
fotografi av Malin Schulze

Malin Schulze

Fagansvarlig netthandel

malin@webcode.no

(+47)41355547

Har jobbet med digital markedsføring siden det ble et begrep. Med bakgrunn fra Schibsted og som sjef for Stormbergs nettbutikker, har Malin kontroll på hvordan man lykkes med salg på nett. Er Google-sertifisert og har endelig vendt tilbake til hjembyen Mandal.

Alle lever av å selge noe.

Eirik Leirgulen

Senior digital rådgiver

eirik@webcode.no

(+47)966 27 770

Eirik har jobbet med Internett-relatert teknologi i 15 år, og har startet flere bedrifter, blant annet Telsys og Webcode. Bred erfaring fra store og små selskaper. Nysgjerrig og engasjert type som liker best å jobbe med kreative oppgaver.

Det handler ikke om vite hva du skal gjøre, men å gjøre det du kan.

Jørgen Hestås

Seniorrådgiver digital

jorgen@webcode.no

(+47)99 79 98 57

Positiv og nysgjerrig. Stor fan av det som faktisk betyr noe, resultater. Allsidig erfaring fra markedsføring, salg, prosjektledelse, e-handel og strategiarbeid. Sertifisert i det meste fra Google.

Noen ganger er det faktisk resultatet som teller

Alexander Uleberg

Webutvikler

alex@webcode.no

(+47)90 75 23 83

Bred datakompetanse og har tidligere jobbet som selvstendig utvikler. Bak det rolige lynnet foregår det mange kalkulasjoner. Håndterer alle utfordringer på strak arm. Sertifiseringer i Google: Google Analytics, søkeannonsering og Google Adwords.

Jeg fikser det. Det er bare et par tastetrykk.

James Inglis

Senior webutvikler

james@webcode.no

Lever og ånder for alt som handler om digitale medier, spesielt nettsider og applikasjoner. Elsker å løse problem, helst ved bruk av kode.

Developer: machine that converts caffeine to code

Thomas Grønvold

Historieforteller

thomas@webcode.no

(+47)900 66 370

Med bakgrunn fra blant annet NRK og Lister er Thomas en som klarer å formidle engasjerende og gode historier både med film, tekst og foto. Thomas har ikke bare en god penn, han har også gode øyner og ører.

Har du en historie om din bedrift? La meg presentere den!

Sunniva Bakke-Sakariassen

Supportmedarbeider

sunniva@webcode.no

(+47)95449776

Har bachelor i markedsføringsledelse fra BI, skrev bacheloroppgave om hvordan bedrifter kan bruke sosiale medier til å forsterke relasjonen til kunder. Effektiv og får ting gjort.

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid

Svenn Finnvold

Webutvikler

svenn@webcode.no

(+47)99529430

Har de siste årene hjulpet privatpersoner og bedrifter med å løse alle mulige dataproblemer. Elsker alt som har med teknologi, og de utfordringene teknologien hjelper å løse.

Å forbedre er å endre, å være perfekt er å endre ofte.